Over de organisatie Platform DOEN IN

Over de organisatie Platform DOEN IN

De organisatie Platform DOEN IN is een expertisecentrum voor en door professionals uit het onderwijs en uit het bedrijfsleven. Compleet en concreet zijn, staat bij ons voorop. Onze kracht is dat wij door ketensamenwerking kennis en ervaring verkrijgen en delen, zowel vanuit de theorie als de praktijk.

Onze missie

Platform DOEN IN heeft een duidelijke missie. Wij willen namelijk mensen en organisaties inspireren door kennis en bewezen effectieve methodes met elkaar te delen. Het gaat hierbij om alles wat te maken heeft met de leerlingen en met het onderwijs van pro, vso, vmbo en mbo niveau 1 en 2. Ook richten wij ons op zorginstellingen die inzetten op leren.

Wij zijn een expertisecentrum voor en door professionals uit het onderwijs en uit het bedrijfsleven. Compleet en concreet zijn, staat bij ons voorop. Onze kracht is dat wij door ketensamenwerking kennis en ervaring verkrijgen en delen, zowel vanuit de theorie als de praktijk. Wij zorgen voor een platform waar kennis gedeeld kan worden met alle organisaties in plaats van dat bepaalde kennis binnen één organisatie blijft. Hierbij houden wij de kwaliteit scherp in de gaten, zodat wij voldoen aan de eisen van de inspectie en aan de wensen van de scholen.

Onze ambitie

Onze ambitie is het bundelen, ontwikkelen en borgen van expertise en kwaliteit op het gebied van onderwijs. De gebruiker staat bij ons altijd centraal. Wij willen mensen verbinden vanuit hun ervaringen en expertise. Iedereen heeft bepaalde kennis die het delen waard is. Dit maakt van DOEN IN een uniek platform van kennis en ervaring.

Onze strategie

Wij vinden dat de maatschappij om een andere vorm van onderwijs en begeleiding vraagt. Daarom willen wij samen met scholen onderzoeken welke dingen goed gaan en welke dingen anders kunnen of moeten. Hierbij leggen we de nadruk op de kwaliteiten die er al zijn, omdat we mensen zo willen stimuleren om te doen waar ze goed in zijn. Ons platform is opgericht om hierbij te helpen en om kennis met elkaar te delen. We willen ervoor zorgen dat de kwaliteit van het onderwijs en de kwaliteiten van de leerlingen centraal staan en dat deze kwaliteit ook gewaarborgd blijft.

Onze medewerkers

Projectmanagers en ondersteuners:

 • Luuk
 • Lammy
 • Elke

Vormgeving en multimedia:

 • Peter (vormgever)

Interne organisatie

 • Eddy

LVS-medewerker

 • Julian
 • Rianne

Programmeurs

 • Ton
 • Niek

Leden Platform DOEN IN

Leden Platform DOEN IN:

 1. Inspecteur de Vriesschool VSO Den Haag
 2. Inspecteur de Vriesschool SO Den Haag
 3. Hans Petri school Praktijkonderwijs Rotterdam
 4. Kentalis Guyot school Haren/Groningen
 5. School Lyndensteyn Beetsterzwaag
 6. De Hoge Brug Rotterdam
 7. SG Bonaire Praktijkonderwijs Bonaire
 8. SG Bonaire VSO Bonaire
 9. De Wingerd VSO Nunspeet
 10. De Meerwaarde Barneveld Praktijkonderwijs
 11. De Cirkel VSO Gorcum
 12. GVO De Spanker Kampen

Lid worden? Nodig onze platform coördinator uit.

Partners

Gerding Opmaak

Gerding Opmaak

Gerdingopmaak is het bedrijf van Peter Gerding. Sinds 2000 is Gerdingopmaak het bedrijf als het gaat om persoonlijk contact, creativiteit en out of the box oplossingen. Wensen worden creatief vertaald in signing, drukwerk, huisstijlen en communicatieoplossingen. 

Website
EDUPOS

EduPos

Edupos is expert in de invoering, ontwikkeling en begeleiding van leerkrachten bij gepersonaliseerd onderwijs. Hierbij staat het werken vanuit leerlijnen centraal en het vergroten van eigenaarschap bij kinderen. Edupos is daarom partner van Platform Doen In, omdat het platform goed aansluit bij gepersonaliseerd onderwijs en het platform veel (administratief) werk uit handen neemt van de leerkracht bij gepersonaliseerd onderwijs.

Website
Adapt-Ability

Adapt-Ability

Adapt-Ability brengt Ruward Praktijk op de markt. Ruward Praktijk zijn praktische praktijkopdrachten welke gericht zijn op industrieel werk. Dit kan ingezet worden om al lerende de arbeidsvaardigheden van een leerling te vergroten. Alle opdrachten zijn voorzien van leerlijnen en normeringen. De leerlijnen zijn inmiddels toegevoegd in het Platform Doen In.

Website

Privacy

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens.